TESTE DE VERIFICARE

PENTRU FOLOSIREA ACESTEI FACILITĂȚI E NECESARĂ AUTENTIFICARE DUMNEAVOSTRĂ. ÎN CAZUL ÎN CARE NU DEȚINEȚI UN CONT EDUCRATES CREAȚI UNUL FOLOSIND BUTONUL ÎNREGISTREAZĂ-TE.

TESTE DE VERIFICARE DESCĂRCABILE ȘI PRINTABILE

Testele de verificare sunt concepute pentru elevii din ciclul primar şi ele pot fi un instrument evaluativ foarte facil cadrelor didactice. Acestea pot genera fişe de evaluare şi le pot personaliza pe clase, discipline, capitole şi număr de întrebări. Dacă una sau mai multe întrebări nu sunt agreate, ele pot fi înlocuite. Pe lângă test, programul generează automat şi baremul de corectare, acesta putând fi descărcat şi printat separat. Testele sunt conforme cu programa şcolară a fiecărei discipline de studiu, iar evaluarea se face prin itemi la alegere, cu o singură variantă corectă de răspuns.

Autentificare

ÎNREGISTREAZĂ-TE

Membrii Educrates au acces limitat la baza educaţională EDU, putând descărca sau posta informaţii ori aplicaţii specifice secţiunii. Membrii premium au acces nelimitat la baza educaţională EDU şi la proiectele Educrates în desfăşurare.

ÎNREGISTREAZĂ-TE