STIMATE CADRU DIDACTIC

Am înfiinţat Asociaţia Educrates ca parte a grupului EDU, cu gândul de a realiza câteva proiecte educaţionale extrem de utile activităţii dumneavoastră. Dorim să transformăm www.educrates.ro într-o platformă de învăţare gratuită şi facilă, să venim în sprijinul activităţii de la clasă cu materiale didactice şi să creăm suportul pentru o educaţie de calitate. Pentru aceasta, vă invităm să veniţi alături de noi. Fără implicarea dumneavoastră, succesul proiectelor noastre este imposibil de atins. Puteţi contribui material la succesul iniţiativelor EDU, alegând să donaţi cei 2 % din impozitul pe venitul din salarii spre Asociaţia Educrates şi, de asemenea, să veniţi cu propuneri de proiecte educative, menite a îmbunătăţi mediul educaţional din România.

PENTRU ÎNCEPUT ASOCIAȚIA EDUCRATES VĂ PROPUNE CÂTEVA PROIECTE
 

I. Simpozionul național "Proiectare dicactică și management european în spațiul românesc "
Simpozionul va fi organizat în data de 16 februarie 2013. Acesta îşi propune să adune cele mai valoroase lucrări din domeniu şi să creeze o punte de legătură între specialiştii din educaţie. Aşteptăm referatul dumneavoastră până pe data de 11 februarie 2013, pe adresa simpozion@edituraedu.ro.

II. Revista EDUCRATES
Aceasta este o publicaţie lunară de didactică şi pedagogie. Ea este deschisă condeiului tuturor dascălilor, articolele fiind aşteptate spre recenzare pe adresa ciprian@edituraedu.ro. Experienţele de la catedră, ideile creative şi încercările de implementare a unor strategii didactice inovative sunt cele care ne interesează cu precădere. Pe lângă articolele trimise, Revista Educrates îşi propune să publice şi cele mai valoroase referate trimise la simpozionul naţional.

III. Concursul EDUCRATES
“Educrates” este cel mai important concurs online de cultură generală, el fiind gratuit și dotat cu premii săptămânale consistente. Până în prezent sunt înscriși peste 14.700 de concurenţi (în special elevi din ciclul primar).

IV. Sprijinim performanța
Asociaţia Educrates îşi propune să sprijine elevii performanţi, dar cu posibilităţi materiale reduse. Aproape fiecare dintre noi avem printre elevii noştri copii foarte dotaţi intelectual, însă ai căror părinţi fac cu greu faţă cheltuielilor de zi cu zi.
 

Cu multumiri,
Prof.dr. Ciprian Năprădean
Director Editura Edu
Preşedinte Asociaţia Educrates