SPRIJINĂ ASOCIAȚIA

Puteţi contribui şi dumneavoastră la dezvoltarea proiectelor Asociației Educrates, alegând să donaţi cei 2% din impozitul pe venitul din salarii. Împreună putem face ca educaţia să devină mai plăcută şi mai distractivă pentru toţii copii.

MEMBRU EDUCRATES ÎNSEAMNĂ

Să faci parte dintr-o comunitate căreia îi pasă de educație și contribuie la implementarea metodelor moderne de învățare în școala românească. Membrii Educrates contribuie cu materiale didactice la softurile educaționale EDU și cu articole la revista asociației, beneficiind de acces la baza educațională EDU.

ASOCIAȚIA EDUCRATES ÎȘI PROPUNE

Să devină un partener al dascălilor şi părinţilor, în vederea asigurării unei educaţii moderne atât elevilor, cât şi preşcolarilor. Prin urmare, proiectele Educrates vizează implicarea copiilor şi cadrelor didactice în diverse activităţi educative.

Ultimele noutăţi

SIMPOZION NAȚIONAL

SIMPOZION NAȚIONAL
„Proiectare didactică şi management european în spaţiul românesc”
Simpozionul naţional „Proiectare didactică şi management european în spaţiul românesc” îşi propune să adune cele mai valoroase lucrări din domeniu şi de asemenea să creeze o punte de legătură între specialiştii din educaţie. În contextul racordării educaţiei româneşti la spaţiul educaţional europene, atingerea standardelor de performanţă comunitare a devenit o obligaţie şi o prioritate. Schimburile de experienţă şi activităţile comune ale cadrelor didactice şi managerilor educaţionali din statele U.E. reprezintă modalităţi eficiente de realizare a acestui scop.

CALENDARUL ȘI PROGRAMUL SIMPOZIONULUI
SECȚIUNI
PARTENERI
DETALII

 

STIMATE CADRU DIDACTIC

Am înfiinţat Asociaţia Educrates ca parte a grupului EDU, cu gândul de a realiza câteva proiecte educaţionale extrem de utile activităţii dumneavoastră. Dorim să transformăm www.educrates.ro într-o platformă de învăţare gratuită şi facilă, să venim în sprijinul activităţii de la clasă cu materiale didactice şi să creăm suportul pentru o educaţie de calitate. Pentru aceasta, vă invităm să veniţi alături de noi. Fără implicarea dumneavoastră, succesul proiectelor noastre este imposibil de atins. Puteţi contribui material la succesul iniţiativelor EDU, alegând să donaţi cei 2 % din impozitul pe venitul din salarii spre Asociaţia Educrates şi, de asemenea, să veniţi cu propuneri de proiecte educative, menite a îmbunătăţi mediul educaţional din România.